Velliv i Naturen

De fleste af os mærker det instinktivt: Naturen kan noget særligt! En gåtur langs vandet eller i skoven kan på magisk vis vende en dårlig dag til det bedre og få tunge tanker til at lette. Og der er faktisk evidens for, at naturen er sundhedsfremmende. Derfor ønsker Velliv at inspirere flere til at bruge naturen og høste sundhedsmæssige fordele i det grønne.

Velliv i naturen på facebook

Danmark er fyldt med skønne steder i naturen. I denne gruppe deler og kårer vi vores hemmelige favoritsteder, inspirerer og inviterer hinanden til nye naturoplevelser. Gruppen er åben for alle, der har lyst til at bruge mere tid i naturen – alene eller sammen med andre, og her er både de garvede og de nysgerrige nybegyndere velkomne.

Hjernen slapper af i naturen

Er du en af de mange, som opholder dig indendøre 90% af tiden? I så fald kan der være noget at vinde ved at komme mere ud i naturen - alene eller sammen med andre. Det kan nemlig måles, at naturen har en afstressende virkning på os. Blodtrykket falder, og mængden af stresshormoner reduceres. Brug dine hverdagsaktiviteter som en anledning til at komme mere ud.

Fysisk aktivitet