En time kan gøre en stor forskel for din pension

11-10-2018

Søndag d. 28. oktober holder vi i anledning af Pensionsdagen åbent mellem kl. 11 og 14. Ring til os og få en snak om din pension - eller bestil et opkald fra os.

Søndagen, hvor vi stiller urene en time tilbage til vintertid, falder i år d. 28. oktober. Den ekstra time, du får den dag, opfordrer vi til, at du investerer i din pension. For en time - eller kortere tid - kan gøre en stor forskel for din pension. 

Jeg tænker først på min pension den dag, der er 25 timer i døgnet

"Mange af os kan ikke rigtig overskue at tænke på pension. Og det er rigtig ærgerligt, set med de privatøkonomiske øjne. Pension er måske den vigtigste økonomiske beslutning, der rækker hele dit liv," siger Kommunikationsdirektør og rådgivningsekspert Jens Christian Nielsen fra Velliv. 

En snak om pension kan blandt andet kortlægge, om små justeringer kan betyde store gevinster for din opsparing i det lange løb. Og et kig på dine forsikringer kan samtidig afsløre, hvor godt du er dækket. En sådan snak er ikke forpligtende, og du behøver ikke forberede noget til samtalen.  

I år tilbyder vi som noget nyt, at du kan bede os om at ringe dig op på Pensionsdagen. Martin Hamborg, kundecenterchef hos Velliv, forklarer dette nye tiltag: 

"Vi har været del af Pensionsdagen i nogle år, og det er vores indtryk, at vores kunder lidt glemmer at ringe ind. Man kan hurtigt blive optaget af huslige sysler, og pludselig er søndagen gået. Så i år kan vores kunder bestille et opkald, og så ringer vi kunderne op mellem 11 og 14. Vi er spændte på, hvor mange kunder, der vil gøre brug af denne mulighed."Læs mere om Pensionsdagen her