Du kan i øjeblikket ikke logge ind i vores digitale selvbetjeningsløsninger. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden.

Stærke afkast fra Velliv i årets første 11 måneder

12-12-2019

2019 har i årets første 11 måneder givet fantastiske afkast til pensionsopsparerne. Og kunder i Velliv kan glæde sig ekstra meget i og med, at årets afkast ligger helt i toppen af markedet for pensionskunder med mellem risiko og 15 år til pension.

VækstPension Index har leveret et afkast på 17,7 pct., hvilket er en første plads blandt de kommercielle pensionsselskaber og på tredjepladsen ligger VækstPension Aktiv med et afkast på 15,6 pct.

Det er imidlertid ikke kun her i 2019, at kunder i Velliv kan glæde sig over de stærke afkast. For ser vi på 3 og 5 års sigt, indtager VækstPension også de to bedste placeringer. På 3 års sigt ligger VækstPension Aktiv som det pensionsprodukt, der har givet det bedste afkast på 23,0 pct. På 5 års sigt er det VækstPension Index, der indtager en førsteplads med et afkast på 42,9 pct., mens VækstPension Aktiv ligger på andenpladsen blandt de kommercielle pensionsselskaber med et afkast på 34,9 pct.