Vælg en pension, hvor dine medarbejdere får mere ud af livet

I Velliv tager vi afsæt i det enkelte menneske. Vi ved godt, at pension er kompliceret, og at langt de fleste kunder, blot har brug for ro i maven omkring deres pensionsordning. Vi prioriterer høje afkast og lave omkostninger, men vi ved også, at pension handler om mere end penge. Derfor er personlig rådgivning, hvor vi tager afsæt i det menneske, vi sidder overfor, vigtig for os. På den måde kan dine medarbejdere få mere ud af livet. Både menneskeligt og økonomisk.

Velliv logo med bevægelse i sin font

Hvem er Velliv?

Vi er Danmarks tredje største kommercielle pensionsselskab, Vi leverer attraktive pensionsløsninger til mere end 420.000 danskere. Det har afgørende betydning for din tryghed og dine muligheder - både i tiden på arbejdsmarkedet og i tiden efter. Alle kunder i Velliv er automatisk medlem af Velliv Foreningen, og derfor er vi ejet af vores kunder. Vi ved, at det gode liv kommer i mange former. Derfor hedder vi Velliv, og derfor arbejder vi for at give dig overskud til at leve det liv, der er godt for dig, og for at du kan få  mere ud af livet. Både økonomisk og menneskeligt.

Ægtepar til rådgivningsmøde med deres pensionsrådgiver

Personlig rådgivning

Vi tror på personlig rådgivning. Derfor har vi ansat flere rådgivere, og derfor tilpasser vi pensionsordningen med afsæt i det menneske, som vi sidder overfor. Det giver dine medarbejdere mulighed for at have ro i maven. På den måde kan dine medarbejdere få mere ud af livet – menneskeligt og økonomisk. Læs mere om personlig rådgivning her

Er du ikke kunde i dag?

Er du ikke kunde i dag, fortæller vi meget gerne mere om fordelene for din virksomhed på et uforpligtende møde. Ring til Thomas eller Lars og hør mere om Velliv, eller brug kontaktformularen, så kontakter vi dig.
Bliv kontaktet
Regionsdirektør Salg Erhvervs Thomas Dunn

Thomas Duun

Regionsdirektør vest
Tlf.: 28 10 37 46
Mail: thomas.duun@velliv.dk
Lars Bjaaland

Lars Bjaaland

Regionsdirektør øst
Tlf.: 89 35 28 72
Mail: lars.bjaaland@velliv.dk