Livet er ikke altid en lige linje

Et godt råd på det rigtige tidspunkt kan være mere værd, end du tror. Som kunde hos Velliv får du løbende gode råd, så du er på forkant med din pension, når livet ændrer sig.

Mand og kvinde på cafe

Ny opsparingsmulighed – eksklusivt for Velliv kunder

Vi er glade for nu at have lanceret en længe efterspurgt mulighed for at opspare dine frie midler med samme stærke afkast og lave omkostninger som på pensionsopsparingen. Se, om det passer til dig og kom i gang med det samme.

VækstOpsparing
Ansvar for penge podcast

Ny podcast: Ansvar for penge

Ansvar for penge er en podcast, hvor fokus er på ansvarlige investeringer og CSR i den finansielle sektor. I podcastserien vil der blive fokuseret på aktuelle emner inden for de mange problemstillinger og spørgsmål, der naturligt opstår til etik, når man har ansvaret for andres penge. 

Hør første afsnit her

Vellivs regnskab for 1. – 3. kvartal 2021

Vellivs seneste regnskab viser en solid vækst i indbetalingerne. Sammenlignet med udgangen af september 2020, steg indbetalingerne med 22,6 pct. til 24,0 mia. kr.

Læs mere

Velliv vinker farvel til investeringer i kul og oliesand

Udviklingen af grønne alternative energiformer er accelereret voldsomt over de seneste år og kan i dag både supplere og i stadig flere tilfælde erstatte de mere traditionelle energiformer. Velliv har derfor skærpet kravene til selskaber der investerer i udvinding af kul og oliesand. Udvindingen og brugen af kul og oliesand er kendetegnet ved samlet set at belaste miljøet med et stor CO2 aftryk. I praksis betyder det, at Velliv fremadrettet ikke investerer i selskaber med interesse i udvinding af kul og oliesand.

Læs mere

Velliv implementerer løbende MitID

I Velliv implementerer vi løbende MitID i de forskellige løsninger, du kender – fx Netpension, book et møde og investeringsguiden. Indtil MitID er fuldt implementeret, vil du fortsat kunne logge ind med dit NemID.

Læs mere
Aarets pensionsselskab 2021

Velliv vinder for 3. gang pris for solide afkast og resultater

EY og Finanswatch har kåret Velliv som årets pensionsselskab 2021. Det er tredje gang på fire år, at Velliv vinder prisen for de stærke resultater, vi leverer til vores kunder og medejere. 

Se baggrunden her
To kvinder fører en uformel samtale på arbejdsplads

Ikke bare én - men tre kilder til afkast

Det forpligter at være kundeejet, derfor ønsker vi at bidrage til, at vores kunder kan få mere ud af livet - også økonomisk. Det gør vi blandt andet med vores innovative afkastmotor, der giver afkast tilbage på tre måder – nemlig gennem markedsafkast, DinKapital og en forventelig årlig bonus fra Velliv Foreningen.

Læs mere
Et ungt ægtepar med baby til rådgivningsmøde med deres pensionsrådgiver

Tilmeld dig gode råd

Tilmeld dig Gode Råd og få løbende en personlig status og konkrete anbefalinger, når der er noget, du med fordel kan ændre.

Tilmeld dig gode råd
Pensioneret mand og barnebarn trækker en robåd

Velliv indgår nyt samarbejde med Tryg

Velliv har indgået et nyt partnerskab med Tryg, hvor Tryg fremadrettet sælger pensionsprodukter fra Velliv igennem brandet Tryg Pension, som co-brandes med Velliv. Aftalen trådte i kraft den 1. oktober 2021.

Læs mere
øje - ikon stregtegning
Nyheder fra Velliv
Læs de seneste nyheder og se regnskabsmeddelelser fra Velliv.
Nyheder
Pension graf - ikon stregtegning
Afkast
Find afkast, kontorenter og fondslister med oplysninger om fondene i LinkPension.
Afkast
sparegris pension stregtegning
Investering af din pension
Din pensionsinvestering bevæger sig. Måske er det tid til at tjekke hvordan dine penge er investeret?
Se investeringsguide

Pension og forsikring i Velliv

I Velliv arbejder vi for at give dig og vores 360.000 andre pension- og forsikringskunder mere ud af livet. Vi sørger for, at der er styr på din pension – på den langsigtede planlægning, paragrafferne, finansmarkeder og al den slags. Men vi ved også godt, at pension handler om meget mere end tørre tal, og derfor er individuel rådgivning en mærkesag for os.

Velliv er ejet af dig

Velliv er et 100% kundeejet pensionsselskab. Har du din pension hos os, er du automatisk medlem af Velliv Foreningen, som ejer Velliv. Overskuddet i Velliv går til Velliv Foreningen, der har som mål at størstedelen af overskuddet skal gå tilbage til dig som ejer – og resten til velgørende formål, der fremmer mental sundhed.

Gør en verden til forskel med din pension

I Velliv har vi også et medansvar for en bæredygtig udvikling af det samfund, vi er en del af. Det betyder, at vi skal kunne investere vores kunders pension ansvarligt, være en ansvarsbevidst arbejdsplads og stille krav om ansvarlighed hos vores leverandører og samarbejdspartnere for at bidrage til, at ikke blot vores nuværende kunder kan få mere ud af livet, når de går på pension, men også fremtidens generationer.

Vi er kåret til Årets kommercielle pensionsselskab af Finanswatch og EY i 2018, 2020 og 2021.