Livet er ikke altid en lige linje

Et godt råd på det rigtige tidspunkt kan være mere værd, end du tror. Som kunde hos Velliv får du løbende gode råd, så du er på forkant med din pension, når livet ændrer sig.

Nr 1. på kundetilfredshed

Velliv ligger nummer et blandt de kommercielle pensionsselskaber både på tilfredshed og anbefalingsgrad. Det viser Analysebureauet Aalunds Firmapension Barometer 2021, der netop er afsluttet. Ifølge undersøgelsen er Vellivs kunder også mest tilfredse med deres rådgivning. Vi glæder os til at tage godt af alle kunder i 2022 – også de 50.000 nye kunder, som vi bød velkommen i 2021.

 

 

Læs mere
Mand der er gået på pension læser avis

Gode råd om ændringer på pensionsområdet i 2022

I 2022 sker der flere ændringer for især de offentlige pensioner, men nogle af ændringerne har også betydning for de private pensioner. Vi giver et overblik. Nyhederne er mest relevant for dig, der overvejer at gå på pension eller på efterløn. Alle, der har en efterlønsordning, har desuden mulighed for at få hele beløbet udbetalt skattefrit – men kun i første halvår 2022.

Læs mere
Mand og kvinde på cafe

Ny opsparingsmulighed – eksklusivt for Velliv kunder

Vi er glade for nu at have lanceret en længe efterspurgt mulighed for at opspare dine frie midler med samme stærke afkast og lave omkostninger som på pensionsopsparingen. Se, om det passer til dig og kom i gang med det samme.

Læs mere om VækstOpsparing
Velliv årets kommercielle pensionsselskab 2021

Velliv vinder for 3. gang pris for solide afkast og resultater

EY og Finanswatch har kåret Velliv som årets pensionsselskab 2021. Det er tredje gang på fire år, at Velliv vinder prisen for de stærke resultater, vi leverer til vores kunder og medejere. 

Se baggrunden her
Pension: to kvinder i uformel dialog

Ikke bare én - men tre kilder til afkast

Det forpligter at være kundeejet, derfor ønsker vi at bidrage til, at vores kunder kan få mere ud af livet - også økonomisk. Det gør vi blandt andet med vores innovative afkastmotor, der giver afkast tilbage på tre måder – nemlig gennem markedsafkast, DinKapital og en forventelig årlig bonus fra Velliv Foreningen.

Læs mere
pension ungt ægtepar med baby til rådgivningsmøde

Tilmeld dig gode råd

Tilmeld dig Gode Råd og få løbende en personlig status og konkrete anbefalinger, når der er noget, du med fordel kan ændre.

Tilmeld dig gode råd
øje - ikon stregtegning
Nyheder fra Velliv
Læs de seneste nyheder og se regnskabsmeddelelser fra Velliv.
Nyheder
Pension graf - ikon stregtegning
Afkast
Find afkast, kontorenter og fondslister med oplysninger om fondene i LinkPension.
Afkast
sparegris pension stregtegning
Investering af din pension
Din pensionsinvestering bevæger sig. Måske er det tid til at tjekke hvordan dine penge er investeret?
Se investeringsguide

Pension og forsikring i Velliv

I Velliv arbejder vi for at give dig og vores 360.000 andre pension- og forsikringskunder mere ud af livet. Vi sørger for, at der er styr på din pension – på den langsigtede planlægning, paragrafferne, finansmarkeder og al den slags. Men vi ved også godt, at pension handler om meget mere end tørre tal, og derfor er individuel rådgivning en mærkesag for os.

Velliv er ejet af dig

Velliv er et 100% kundeejet pensionsselskab. Har du din pension hos os, er du automatisk medlem af Velliv Foreningen, som ejer Velliv. Overskuddet i Velliv går til Velliv Foreningen, der har som mål at størstedelen af overskuddet skal gå tilbage til dig som ejer – og resten til velgørende formål, der fremmer mental sundhed.

Gør en verden til forskel med din pension

I Velliv har vi også et medansvar for en bæredygtig udvikling af det samfund, vi er en del af. Det betyder, at vi skal kunne investere vores kunders pension ansvarligt, være en ansvarsbevidst arbejdsplads og stille krav om ansvarlighed hos vores leverandører og samarbejdspartnere for at bidrage til, at ikke blot vores nuværende kunder kan få mere ud af livet, når de går på pension, men også fremtidens generationer.

Vi er kåret til Årets kommercielle pensionsselskab af Finanswatch og EY i 2018, 2020 og 2021.