Giv din opsparing mulighed for samme gode afkast som din pensionsordning

Med en VækstOpsparing investerer vi din almindelige opsparing på samme måde som din pension. Med stor risikospredning og mulighed for attraktive afkast.

Finanswatch og EY kårer Velliv som årets pensionsselskab

Velliv er igen i 2023 kåret som årets pensionsselskab af Finanswatch og EY. Læs mere om begrundelsen for at for i alt femte gang opnår titlen som årets pensionsselskab

Læs mere

Kvartalsmeddelelse fra Velliv 1. kvartal 2023

Positive afkast, stigende indbetalinger og en effektiv drift sikrer en fortsat solid udvikling i Velliv. Resultat efter skat på 103 mio. kr. for 1. kvartal 2023.

Læs mere

Første impact-investering til Vellivs kunder

I 2022 dedikerede Velliv 5 mia. kr. til impact-investeringer i primært danske virksomheder, som har aktiviteter inden for vedvarende energi og energieffektivitet, ressourceoptimering og social balance. Vi kan nu fortælle, at den første impact-investering er nået Vellivs kunder med VækstPension Aktiv og VækstPension Aftryk.

Læs mere
pension ungt ægtepar med baby til rådgivningsmøde

Få konkrete anbefalinger og nyheder i din indboks

Tilmeld dig Vellivs Gode Råd og få løbende nyhedsbreve og konkrete anbefalinger, når der er noget, du med fordel kan ændre.

Læs mere her

Rapport om samfundsansvar 2022

2022 var et turbulent år, men også et år, hvor Velliv satte nye mål og standarder for vores arbejde med samfundsansvar og bæredygtighed. Læs mere om vores mål og initiativer, og hent hele rapporten.

Læs mere

Har du ikke fået fradrag for alle dine pensionsindbetalinger?

SKAT har åbnet for årsopgørelserne for 2022, og i den forbindelse ved vi, at mellem 35.000 og 40.000 danskere ikke har fået fradrag for alle deres pensionsindbetalinger. Tværtimod er dele af indbetalingerne blevet lagt til den personlige indkomst, hvilket giver en uventet skatteregning. Heldigvis har du mulighed for at ændre dette.

Læs mere
øje - ikon stregtegning

Nyheder fra Velliv

Læs de seneste nyheder og se regnskabsmeddelelser fra Velliv.
Nyheder
Pension graf - ikon stregtegning

Afkast

Find afkast, kontorenter og fondslister med oplysninger om fondene i LinkPension.
Afkast
sparegris pension stregtegning

Investering af din pension

Din pensionsinvestering bevæger sig. Måske er det tid til at tjekke hvordan dine penge er investeret?
Se investeringsguide

 

Pension og forsikring i Velliv

I Velliv arbejder vi for at give dig og vores 400.000 andre pension- og forsikringskunder mere ud af livet. Vi sørger for, at der er styr på din pension – på den langsigtede planlægning, paragrafferne, finansmarkeder og al den slags. Men vi ved også godt, at pension handler om meget mere end tørre tal, og derfor er individuel rådgivning en mærkesag for os.

Velliv er ejet af dig

Velliv er et 100% kundeejet pensionsselskab. Har du din pension hos os, er du automatisk medlem af Velliv Foreningen, som ejer Velliv. Overskuddet i Velliv går til Velliv Foreningen, der har som mål at størstedelen af overskuddet skal gå tilbage til dig som ejer – og resten til velgørende formål, der fremmer mental sundhed.

Gør en verden til forskel med din pension

I Velliv har vi også et medansvar for en bæredygtig udvikling af det samfund, vi er en del af. Det betyder, at vi skal kunne investere vores kunders pension ansvarligt, være en ansvarsbevidst arbejdsplads og stille krav om ansvarlighed hos vores leverandører og samarbejdspartnere for at bidrage til, at ikke blot vores nuværende kunder kan få mere ud af livet, når de går på pension, men også fremtidens generationer.

Vi er kåret til Årets kommercielle pensionsselskab af Finanswatch og EY i 2018, 2020, 2021 og 2022.