Hvad nu hvis...

du sparede op hos et uafhængigt og 100% kundeejet pensionsselskab?
Det, mener vi, er pension, som pension bør være.

Velliv har pensionsmarkedets mest tilfredse firmakunder

Både når det kommer til tilfredshed, image og loyalitet ligger Velliv på en flot førsteplads iflg. Aalunds halvårlige firmapensionsbarometer.

Læs mere

Velliv kåret til Årets kommercielle pensionsselskab 2022

EY og Finanswatch har kåret Velliv som årets kommercielle pensionsselskab 2022. Det er tredje år i træk, at Velliv vinder den prestigefyldte pris, og Velliv har nu vundet prisen fire gange indenfor de seneste fem år.

Læs mere

Klare og gennemsigtige mål for klimaindsats

I Velliv har vi sat helt klare mål for vores porteføljes CO2-udledning. Det er planen, at vi vil reducere med 60% i 2030 og være CO2-neutrale i 2050. Vi er slet ikke i mål, og vi arbejder hårdt for at sikre, at vi lever op til de mål, vi har sat. 

Læs mere

Halvårsregnskab 2022

Regnskabet for 1. halvår af 2022 viser rekordindbetalinger i Velliv, men også et halvår med turbulens og udfordrende markedsbetingelser for opsparerne. 

Læs mere
Marehalm ved strand

Uro på de finansielle markeder – hvad gør vi i Velliv?

Høj inflation har ført til uro på de finansielle markeder, hvilket har givet pensionsopsparerne tab i 2022. I Velliv er vi forsigtige optimister. Vi tror på, at centralbankerne får styr på inflationen, men først er der risiko for yderligere uro.

Læs mere
Investeringsdirektør i Velliv pension, Anders Steensbøl

Velliv sætter fart på den grønne omstilling

Velliv ønsker at være endnu mere ambitiøse, når det kommer til de mål, vi forpligter os til. Vi vil effektivt drive forandring og dokumentere det, vi gør, så vores kunder ikke er i tvivl om, at resultaterne faktisk er kontrolleret efter de bedste standarder for virksomheders klimamål. Vi vil også investere 5 mia. kroner i primært danske virksomheder og projekter, der har specifikke mål om en positiv og målbar påvirkning af den samfundsmæssige dagsorden.

Læs mere
Podcast om investering og pension med Anders Steensbøl og Simon Richard Nielsen

Podcast - Ansvar for penge

2022 har været et vildt økonomisk år indtil nu. Inflationen og renterne er tordnet op efter 30 års næsten uafbrudt fald. Og så er vi samtidig blevet ramt af krig i Europa.

Lyt med her
pension ungt ægtepar med baby til rådgivningsmøde

Få konkrete anbefalinger og nyheder i din indboks

Tilmeld dig Vellivs Gode Råd og få løbende nyhedsbreve og konkrete anbefalinger, når der er noget, du med fordel kan ændre.

Læs mere her
øje - ikon stregtegning

Nyheder fra Velliv

Læs de seneste nyheder og se regnskabsmeddelelser fra Velliv.
Nyheder
Pension graf - ikon stregtegning

Afkast

Find afkast, kontorenter og fondslister med oplysninger om fondene i LinkPension.
Afkast
sparegris pension stregtegning

Investering af din pension

Din pensionsinvestering bevæger sig. Måske er det tid til at tjekke hvordan dine penge er investeret?
Se investeringsguide

 

Pension og forsikring i Velliv

I Velliv arbejder vi for at give dig og vores 390.000 andre pension- og forsikringskunder mere ud af livet. Vi sørger for, at der er styr på din pension – på den langsigtede planlægning, paragrafferne, finansmarkeder og al den slags. Men vi ved også godt, at pension handler om meget mere end tørre tal, og derfor er individuel rådgivning en mærkesag for os.

Velliv er ejet af dig

Velliv er et 100% kundeejet pensionsselskab. Har du din pension hos os, er du automatisk medlem af Velliv Foreningen, som ejer Velliv. Overskuddet i Velliv går til Velliv Foreningen, der har som mål at størstedelen af overskuddet skal gå tilbage til dig som ejer – og resten til velgørende formål, der fremmer mental sundhed.

Gør en verden til forskel med din pension

I Velliv har vi også et medansvar for en bæredygtig udvikling af det samfund, vi er en del af. Det betyder, at vi skal kunne investere vores kunders pension ansvarligt, være en ansvarsbevidst arbejdsplads og stille krav om ansvarlighed hos vores leverandører og samarbejdspartnere for at bidrage til, at ikke blot vores nuværende kunder kan få mere ud af livet, når de går på pension, men også fremtidens generationer.

Vi er kåret til Årets kommercielle pensionsselskab af Finanswatch og EY i 2018, 2020, 2021 og 2022.