Velvej_fallback_file

Corona-information

Information til kunder og samarbejdspartnere om Vellivs beredskab

Få opdatering om markederne og søg akuthjælp fra Velliv Foreningen

Opdateret 3. april: Her kan du se mere om, hvordan man søger akutmidler hos Velliv Foreningen, finde podcast om finansmarkederne, og se hvorfor du skal holde fast i din investeringsprofil. Se også mere om mødeformer, dækning og gode råd om mental sundhed

Godt at vide netop nu

Vi tror på personlig rådgivning

Hos Velliv ved vi, at alle kunder er forskellige, og vi investerer derfor i personlig rådgivning med afsæt i det enkelte menneske - lige nu sidder vi klar til at hjælpe online og på telefonerne.

Se, hvad vi kan gøre for dine medarbejdere

Årsopgørelsen er landet - har du spørgsmål?

Opdager du, at du har indbetalt for meget til din ratepension, kan vi hjælpe dig. Vi sidder klar på 70 33 99 99 mandag-torsdag kl. 08:30-16:30 og fredag kl. 09:00-16:00. 

Vi har også samlet nogle af de spørgsmål, du kan støde på i forbindelse med justering af din årsopgørelse.

Få hjælp her

Dækning fra pensionsordningen ved virus-epidemier

For firmakunderne er der ingen begrænsninger, og vi vil dække, hvis et sygdomsforløb måtte medføre nedsættelse af erhvervsevnen eller dødsfald.

For individuelt tegnede kunder, kan der evt. være undtagelser i forbindelse med rejser og ophold i lande med forøget risiko. Dette gælder dog alene, hvis forsikringen har været i kraft i mindre end 1 år. Dette beror på en konkret vurdering i den enkelte situation, og som udgangspunkt er vores kunder dækket.

Flotte resultater

2019 var et godt år for dig, der sparer op hos os. Årsregnskabet viser nemlig bl.a. et afkast helt i toppen af markedet og som samtidig er det største samlede afkast i Vellivs 100-årige historie.

Årsregnskab 2019

Velliv er nu 100% kundeejet

Samtidig fejrer vi, at vi fylder 100 år. Vi har aldrig haft et bedre grundlag for at tænke nyt og give kunderne endnu mere ud af livet - økonomisk og menneskeligt. Følg med på LinkedIn og her på siden.

Se fordelene her

Ikke bare én - men tre kilder til afkast

Det forpligter at være kundeejet, derfor ønsker vi at bidrage til, at vores kunder kan få mere ud af livet - også økonomisk. Det gør vi blandt andet med vores innovative afkastmotor, der giver afkast tilbage på tre måder – nemlig gennem markedsafkast, DinKapital og en forventelig årlig bonus fra Velliv Foreningen.

 

 

Læs mere

Vil du have et godt råd?

Tilmeld dig Gode Råd og få løbende en personlig status og konkrete anbefalinger, når der er noget, du med fordel kan ændre.

Tilmeld dig her

Test din trivsel

Livet er aldrig en lige linje – heller ikke når det handler om sundhed. I Velliv ved vi, at din trivsel og sundhed afhænger af både fysiske og mentale faktorer, som gensidigt påvirker hinanden.

Test din trivsel

Bliv opdateret

På LinkedIn deler vi løbende opslag om vores ledige stillinger, kultur, seneste podcastudgivelser, nyheder om udviklingen på de finansielle markeder og ejendomsinvesteringer.

Følg med her

Tjek din pensionsalder

Indtast din fødselsdato og se årstallet for, hvornår du kan gå på folkepension - og hvor gammel du er

Tjek din pensionsalder
Nyheder fra Velliv
Læs de seneste nyheder og se regnskabsmeddelelser fra Velliv
Nyheder
Afkast
Find afkast, kontorenter og fondslister med oplysninger om fondene i LinkPension.
Afkast
Investering af din pension
Din pensionsinvestering bevæger sig. Måske er det tid til at tjekke hvordan dine penge er investeret?
Se investeringsguide