Nu kan du gøre en verden til forskel med din pensionsopsparing

Med den nye opsparingsprofil VækstPension Aftryk kan du nu gøre en ekstra forskel på både samfund og miljø uden at gå på kompromis med dit afkast. Aftryk fokuseret investering giver dig mulighed for at sætte et bedre aftryk på verden – i tråd med FNs verdensmål.

Læs mere om hvordan

Velliv kom bedst igennem 1. halvår

De nyeste afkasttal viser, at Vellivs kunder er kommet bedst igennem 1. halvår 2020. Investeringsdirektør Anders Stensbøl Christiansen forklarer mere om afkastet.

Se interview

Velliv vinder pris

Erhvervsmediet FinansWatch og revisions- og konsulenthuset EY har kåret Velliv som årets kommercielle pensionsselskab. Begrundelsen for valget er bl.a. Vellivs evne til at skabe gode resultater.  

Se begrundelsen

Glæd dig til september

Velliv Foreningens repræsentantskab har besluttet at udbetale 240 mio. kr. i kontant medlemsbonus i september 2020. Samtidig er der afsat 60 mio. kr. til mental sundhed.

Se mere

Velliv og DIF går sammen om at inspirere til og hylde små og store sejre

Danskernes fysiske og mentale sundhed er vigtigt for Velliv. Derfor indleder det kundeejede pensionsselskab et længerevarende samarbejde med Danmarks Idrætsforbund (DIF).

I Velliv er vi meget glade for det nye samarbejde.

Se mere her

Velliv vil forsikringssvindel til livs

Forsikringssvindel er stadig mere udbredt og vurderes at koste pensions- og forsikringskunder op mod 4 mia. kr. årligt. Her kan du læse mere om, hvordan vi håndterer forsikringssvindel. 

Se mere

Vi tror på personlig rådgivning

Hos Velliv ved vi, at alle vores kunder er forskellige, og vi investerer derfor i personlig rådgivning med afsæt i det enkelte mennesker, uanset om det er et fysisk eller online møde, eller om det er en anbefaling, vi sender dig.

Se, hvad vi kan gøre for dine medarbejdere

Ikke bare én - men tre kilder til afkast

Det forpligter at være kundeejet, derfor ønsker vi at bidrage til, at vores kunder kan få mere ud af livet - også økonomisk. Det gør vi blandt andet med vores innovative afkastmotor, der giver afkast tilbage på tre måder – nemlig gennem markedsafkast, DinKapital og en forventelig årlig bonus fra Velliv Foreningen.

 

 

Læs mere

Få hjælp på trivselslinjen og løbende opdatering om markederne

Opdateret den 20. maj 2020: Her kan du se mere om, vores trivseslinje, hvordan man søger akutmidler hos Velliv Foreningen, finde podcast om finansmarkederne, og se hvorfor du skal holde fast i din investeringsprofil. Se også mere om mødeformer, dækning og gode råd om mental sundhed.

Godt at vide netop nu

Dækning fra pensionsordningen ved virus-epidemier

For firmakunderne er der ingen begrænsninger, og vi vil dække, hvis et sygdomsforløb måtte medføre nedsættelse af erhvervsevnen eller dødsfald.

For individuelt tegnede kunder, kan der evt. være undtagelser i forbindelse med rejser og ophold i lande med forøget risiko. Dette gælder dog alene, hvis forsikringen har været i kraft i mindre end 1 år. Dette beror på en konkret vurdering i den enkelte situation, og som udgangspunkt er vores kunder dækket.

Velliv er nu 100% kundeejet

Samtidig fejrer vi, at vi fylder 100 år. Vi har aldrig haft et bedre grundlag for at tænke nyt og give kunderne endnu mere ud af livet - økonomisk og menneskeligt. Følg med på LinkedIn og her på siden.

Se fordelene her

Vil du have et godt råd?

Tilmeld dig Gode Råd og få løbende en personlig status og konkrete anbefalinger, når der er noget, du med fordel kan ændre.

Tilmeld dig her

Test din trivsel

Livet er aldrig en lige linje – heller ikke når det handler om sundhed. I Velliv ved vi, at din trivsel og sundhed afhænger af både fysiske og mentale faktorer, som gensidigt påvirker hinanden.

Test din trivsel

Bliv opdateret

På LinkedIn deler vi løbende opslag om vores ledige stillinger, kultur, seneste podcastudgivelser, nyheder om udviklingen på de finansielle markeder og ejendomsinvesteringer.

Følg med her

Tjek din pensionsalder

Indtast din fødselsdato og se årstallet for, hvornår du kan gå på folkepension - og hvor gammel du er.

Tjek din pensionsalder
Nyheder fra Velliv
Læs de seneste nyheder og se regnskabsmeddelelser fra Velliv.
Nyheder
Afkast
Find afkast, kontorenter og fondslister med oplysninger om fondene i LinkPension.
Afkast
Investering af din pension
Din pensionsinvestering bevæger sig. Måske er det tid til at tjekke hvordan dine penge er investeret?
Se investeringsguide