Hvad nu hvis...

du sparede op hos et uafhængigt og 100% kundeejet pensionsselskab?
Det, mener vi, er pension, som pension bør være.

Velliv kåret for andet år i træk

Velliv er kåret til at have det bedste omdømme som arbejdsplads i pensionsbranchen. Det viser en undersøgelse blandt medarbejdere i finanssektoren, som analysevirksomheden Wilke har foretaget for FinansWatch.

Læs mere
Cheføkonom Jens Christian Nielsen

Kære Folketing: 80.000 folkepensionister lever i uvished

Danske pensionister er endt i uvished, fordi Folketinget aldrig har fået gennemført en aftale om at afskaffe modregning af egen arbejdsindtægt i folkepensionen

Læs mere

Velliv har pensionsmarkedets mest tilfredse firmakunder

Både når det kommer til tilfredshed, image og loyalitet ligger Velliv på en flot førsteplads iflg. Aalunds halvårlige firmapensionsbarometer.

Læs mere

Stærkt samarbejde skal passe på biodiversiteten

I Velliv er vi gået sammen med 110 andre europæiske finansielle virksomheder om at arbejde for at passe på verdens biodiversitet.

Læs mere

Velliv kåret til Årets kommercielle pensionsselskab 2022

EY og Finanswatch har kåret Velliv som Årets kommercielle pensionsselskab 2022. Det er tredje år i træk, at Velliv vinder den prestigefyldte pris, og Velliv har nu vundet prisen fire gange indenfor de seneste fem år.

Læs mere
pension ungt ægtepar med baby til rådgivningsmøde

Få konkrete anbefalinger og nyheder i din indboks

Tilmeld dig Vellivs Gode Råd og få løbende nyhedsbreve og konkrete anbefalinger, når der er noget, du med fordel kan ændre.

Læs mere her
øje - ikon stregtegning

Nyheder fra Velliv

Læs de seneste nyheder og se regnskabsmeddelelser fra Velliv.
Nyheder
Pension graf - ikon stregtegning

Afkast

Find afkast, kontorenter og fondslister med oplysninger om fondene i LinkPension.
Afkast
sparegris pension stregtegning

Investering af din pension

Din pensionsinvestering bevæger sig. Måske er det tid til at tjekke hvordan dine penge er investeret?
Se investeringsguide

 

Pension og forsikring i Velliv

I Velliv arbejder vi for at give dig og vores 400.000 andre pension- og forsikringskunder mere ud af livet. Vi sørger for, at der er styr på din pension – på den langsigtede planlægning, paragrafferne, finansmarkeder og al den slags. Men vi ved også godt, at pension handler om meget mere end tørre tal, og derfor er individuel rådgivning en mærkesag for os.

Velliv er ejet af dig

Velliv er et 100% kundeejet pensionsselskab. Har du din pension hos os, er du automatisk medlem af Velliv Foreningen, som ejer Velliv. Overskuddet i Velliv går til Velliv Foreningen, der har som mål at størstedelen af overskuddet skal gå tilbage til dig som ejer – og resten til velgørende formål, der fremmer mental sundhed.

Gør en verden til forskel med din pension

I Velliv har vi også et medansvar for en bæredygtig udvikling af det samfund, vi er en del af. Det betyder, at vi skal kunne investere vores kunders pension ansvarligt, være en ansvarsbevidst arbejdsplads og stille krav om ansvarlighed hos vores leverandører og samarbejdspartnere for at bidrage til, at ikke blot vores nuværende kunder kan få mere ud af livet, når de går på pension, men også fremtidens generationer.

Vi er kåret til Årets kommercielle pensionsselskab af Finanswatch og EY i 2018, 2020, 2021 og 2022.