Vil du også gøre en verden til forskel?

Med vores nye opsparingsprofil VækstPension Aftryk kan du nu være med til at gøre en ekstra forskel på både miljø og samfund. Sammen har vi allerede forbedret det årlige CO2 aftryk med 9.500 tons.

Læs mere og beregn, hvilken forskel du kan gøre

Ønsker du at spare ekstra op i år?

Hvis du vil nå at indbetale ekstra på din pensionsordning i 2020, kan du stadig nå det. Få mere at vide om mulighederne for at lægge lidt ekstra til side til din pension.

Læs hvordan her

Biden som ny præsident og nyt om covid-19 vaccine giver kursfest

Få chefstrateg Henrik Henriksens betragtninger ovenpå afgørelsen af det amerikanske præsidentvalg samt hvilken påvirkning de gode nyheder om covid 19 vaccinen har på aktiemarkedet.

Læs mere her

Regnskab 1.- 3. kvartal 2020

Årets tre første kvartaler har været præget af covid-19 og en deraf stor markedsuro. I Velliv oplever vi dog fortsat stor tilgang af nye kunder og skaber fortsat markedsledende afkast.

Læs mere her

Velliv er bedst på de langsigtede afkast

Berlingske bragte lørdag den 3. oktober 2020 en artikel med en sammenligning af pensionsselskabernes afkast både 3, 5, 7 og 10 år tilbage i tiden. Her markerer Velliv sig stærkt i sammenligningen, hvor VækstPension Aktiv og Index indtager første- og andenpladsen, uanset hvilken tidshorisont der ses på.

læs mere her

Podcast: Hvornår er du mest motiveret?

I denne første udsendelse fra Mediano Health kan du høre mere om, hvad motivation er, hvordan vi selv skaber motivation og ikke mindst, hvordan motivationen kan fastholdes. Du vil i de kommende tid kunne finde en ny podcast om motivation og trivsel på Mediano Health hver måned. Sponsoreret af Velliv. 

Lyt med her

Sådan ser du, hvem der får din pension

Hvis du som op mod hver 4. dansker* er i tvivl om, hvem der får din pensionsopsparing, den dag du ikke længere er her – så kan du finde svaret og eventuelt ændre det under ”selvbetjening” og ”begunstigede” i Netpension. (*Kilde: Userneeds for Velliv 2019)

Se mere her

Bonustid

Velliv Foreningens repræsentantskab udbetaler 240 mio. kr. i kontant medlemsbonus i ultimo september 2020. Samtidig er der afsat 60 mio. kr. til mental sundhed.

Se mere

Velliv vinder pris

Erhvervsmediet FinansWatch og revisions- og konsulenthuset EY har kåret Velliv som årets kommercielle pensionsselskab. Begrundelsen for valget er bl.a. Vellivs evne til at skabe gode resultater.  

Se begrundelsen

Velliv og DIF går sammen om at inspirere til og hylde små og store sejre

Danskernes fysiske og mentale sundhed er vigtigt for Velliv. Derfor indleder det kundeejede pensionsselskab et længerevarende samarbejde med Danmarks Idrætsforbund (DIF).

I Velliv er vi meget glade for det nye samarbejde.

Se mere her

Vi tror på personlig rådgivning

Hos Velliv ved vi, at alle vores kunder er forskellige, og vi investerer derfor i personlig rådgivning med afsæt i det enkelte mennesker, uanset om det er et fysisk eller online møde, eller om det er en anbefaling, vi sender dig.

Se, hvad vi kan gøre for dine medarbejdere

Ikke bare én - men tre kilder til afkast

Det forpligter at være kundeejet, derfor ønsker vi at bidrage til, at vores kunder kan få mere ud af livet - også økonomisk. Det gør vi blandt andet med vores innovative afkastmotor, der giver afkast tilbage på tre måder – nemlig gennem markedsafkast, DinKapital og en forventelig årlig bonus fra Velliv Foreningen.

 

 

Læs mere

Få hjælp på trivselslinjen og løbende opdatering om markederne

Opdateret den 14. oktober 2020
Her kan du se mere om, vores trivseslinje, finde podcast om finansmarkederne, og se hvorfor du skal holde fast i din investeringsprofil. Se også mere om mødeformer, dækning og gode råd om mental sundhed.

Godt at vide netop nu

Dækning fra pensionsordningen ved virus-epidemier

For firmakunderne er der ingen begrænsninger, og vi vil dække, hvis et sygdomsforløb måtte medføre nedsættelse af erhvervsevnen eller dødsfald.

For individuelt tegnede kunder, kan der evt. være undtagelser i forbindelse med rejser og ophold i lande med forøget risiko. Dette gælder dog alene, hvis forsikringen har været i kraft i mindre end 1 år. Dette beror på en konkret vurdering i den enkelte situation, og som udgangspunkt er vores kunder dækket.

Velliv er nu 100% kundeejet

Samtidig fejrer vi, at vi fylder 100 år. Vi har aldrig haft et bedre grundlag for at tænke nyt og give kunderne endnu mere ud af livet - økonomisk og menneskeligt. Følg med på LinkedIn og her på siden.

Se fordelene her

Vil du have et godt råd?

Tilmeld dig Gode Råd og få løbende en personlig status og konkrete anbefalinger, når der er noget, du med fordel kan ændre.

Tilmeld dig her

Test din trivsel

Livet er aldrig en lige linje – heller ikke når det handler om sundhed. I Velliv ved vi, at din trivsel og sundhed afhænger af både fysiske og mentale faktorer, som gensidigt påvirker hinanden.

Test din trivsel

Bliv opdateret

På LinkedIn deler vi løbende opslag om vores ledige stillinger, kultur, seneste podcastudgivelser, nyheder om udviklingen på de finansielle markeder og ejendomsinvesteringer.

Følg med her

Tjek din pensionsalder

Indtast din fødselsdato og se årstallet for, hvornår du kan gå på folkepension - og hvor gammel du er.

Tjek din pensionsalder
Nyheder fra Velliv
Læs de seneste nyheder og se regnskabsmeddelelser fra Velliv.
Nyheder
Afkast
Find afkast, kontorenter og fondslister med oplysninger om fondene i LinkPension.
Afkast
Investering af din pension
Din pensionsinvestering bevæger sig. Måske er det tid til at tjekke hvordan dine penge er investeret?
Se investeringsguide