Torsdag holder vi lukket på telefonerne kl. 14:15. Vi sidder klar igen kl. 09:00 fredag.
Velvej_fallback_file

Vi tror på personlig rådgivning

Alle vores kunder er forskellige. Og derfor tager vi altid afsæt i det menneske, vi sidder overfor. Det sikrer, at din opsparing og forsikringer er tilpasset netop den livssituation, som passer dig.

Flotte resultater

2019 var et godt år for dig, der sparer op hos os. Årsregnskabet viser nemlig bl.a. et afkast helt i toppen af markedet og som samtidig er det største samlede afkast i Vellivs 100-årige historie.

Årsregnskab 2019

Velliv er nu 100% kundeejet

Samtidig fejrer vi, at vi fylder 100 år. Vi har aldrig haft et bedre grundlag for at tænke nyt og give kunderne endnu mere ud af livet - økonomisk og menneskeligt. Følg med på LinkedIn og her på siden.

Se fordelene her

Ikke bare én - men tre kilder til afkast

Det forpligter at være kundeejet, derfor ønsker vi at bidrage til, at vores kunder kan få mere ud af livet - også økonomisk. Det gør vi blandt andet med vores innovative afkastmotor, der giver afkast tilbage på tre måder – nemlig gennem markedsafkast, DinKapital og en forventelig årlig bonus fra Velliv Foreningen.

 

 

Læs mere

Vil du have et godt råd?

Tilmeld dig Gode Råd og få løbende en personlig status og konkrete anbefalinger, når der er noget, du med fordel kan ændre.

Tilmeld dig her

Test din trivsel

Livet er aldrig en lige linje – heller ikke når det handler om sundhed. I Velliv ved vi, at din trivsel og sundhed afhænger af både fysiske og mentale faktorer, som gensidigt påvirker hinanden.

Test din trivsel

Bliv opdateret

På LinkedIn deler vi løbende opslag om vores ledige stillinger, kultur, seneste podcastudgivelser, nyheder om udviklingen på de finansielle markeder og ejendomsinvesteringer.

Følg med her

Tjek din pensionsalder

Indtast din fødselsdato og se årstallet for, hvornår du kan gå på folkepension - og hvor gammel du er

Tjek din pensionsalder
Nyheder fra Velliv
Læs de seneste nyheder og se regnskabsmeddelelser fra Velliv
Nyheder
Afkast
Find afkast, kontorenter og fondslister med oplysninger om fondene i LinkPension.
Afkast
Investering af din pension
Din pensionsinvestering bevæger sig. Måske er det tid til at tjekke hvordan dine penge er investeret?
Se investeringsguide