Bonus på vej til dig

Som kunde i Velliv, får du igen i år en del af overskuddet via Velliv Foreningen.

CEO i Velliv Steen Michael Erichsen

Regnskab for 1. kvartal 2022

Vellivs udvikling fortsætter stødt, på trods af uroen på finansmarkederne. Vi ser fortsat en tilgang i antallet af kunder, der vælger Velliv, hvilket resulterer i en 11% stigning i indbetalingerne. På trods af uro på finansmarkederne er resultatet før skat også steget sammenlignet med samme periode sidste år.

Regnskab for 1. kvartal 2022

Kommentar fra Velliv: Usikkerhed på de finansielle markeder

2022 har været præget af uro på de finansielle markeder, og vi forventer fortsat store udsving i den kommende periode. Læs Vellivs kommentar og anbefaling her.

Læs mere

Velliv investerer i dansk fintech

Velliv er gået sammen med blandt andre Vækstfonden og Finansforbundet om at skyde 225 mio. kr. ind i Upfin, der er en dansk venturefond med fokus på investeringer i det danske fintechmiljø.

Læs mere

Pensionskommissionen: Sympatisk, men misser vigtig udfordring

Det mener Velliv om de tiltag, Pensionskommissionen peger på. Her er vores syn på udfordringerne.

Læs mere
pension ungt ægtepar med baby til rådgivningsmøde

Få konkrete anbefalinger og nyheder i din indboks

Tilmeld dig Vellivs Gode Råd og få løbende nyhedsbreve og konkrete anbefalinger, når der er noget, du med fordel kan ændre.

Læs mere her
Velliv pension vinder pris for medarbejderimage i 2021

Velliv har branchens bedste medarbejderimage!

I starten af 2022 blev vi kåret til at have det bedste medarbejderimage i pensionsbranchen i FinansWatchs årlige imageundersøgelse for 2021. Det er vi meget stolte af. Et lignende billede får vi også i vores egen medarbejderundersøgelse. Her giver medarbejderne udtryk for, at de i høj grad føler sig motiverede og fortsat ser sig selv i Velliv om 2 år – og giver os en solid 8 ud af 10 i forhold til at være den perfekte arbejdsplads.

Læs mere om karrieremulighederne i Velliv
Velliv årets kommercielle pensionsselskab 2021

Velliv vinder for 3. gang pris for solide afkast og resultater

EY og Finanswatch har kåret Velliv som årets pensionsselskab 2021. Det er tredje gang på fire år, at Velliv vinder prisen for de stærke resultater, vi leverer til vores kunder og medejere.

Se baggrunden her
Pension: to kvinder i uformel dialog

Ikke bare én - men tre kilder til afkast

Det forpligter at være kundeejet, derfor ønsker vi at bidrage til, at vores kunder kan få mere ud af livet - også økonomisk. Det gør vi blandt andet med vores innovative afkastmotor, der giver afkast tilbage på tre måder – nemlig gennem markedsafkast, DinKapital og en forventelig årlig bonus fra Velliv Foreningen.

Læs mere

Pension og forsikring i Velliv

I Velliv arbejder vi for at give dig og vores 380.000 andre pension- og forsikringskunder mere ud af livet. Vi sørger for, at der er styr på din pension – på den langsigtede planlægning, paragrafferne, finansmarkeder og al den slags. Men vi ved også godt, at pension handler om meget mere end tørre tal, og derfor er individuel rådgivning en mærkesag for os.

Velliv er ejet af dig

Velliv er et 100% kundeejet pensionsselskab. Har du din pension hos os, er du automatisk medlem af Velliv Foreningen, som ejer Velliv. Overskuddet i Velliv går til Velliv Foreningen, der har som mål at størstedelen af overskuddet skal gå tilbage til dig som ejer – og resten til velgørende formål, der fremmer mental sundhed.

Gør en verden til forskel med din pension

I Velliv har vi også et medansvar for en bæredygtig udvikling af det samfund, vi er en del af. Det betyder, at vi skal kunne investere vores kunders pension ansvarligt, være en ansvarsbevidst arbejdsplads og stille krav om ansvarlighed hos vores leverandører og samarbejdspartnere for at bidrage til, at ikke blot vores nuværende kunder kan få mere ud af livet, når de går på pension, men også fremtidens generationer.

Vi er kåret til Årets kommercielle pensionsselskab af Finanswatch og EY i 2018, 2020 og 2021.