God sommer og tak til kunderne

Vi ligger endnu en gang nummer 1 på kundetilfredshed ifølge Aalunds Firmapensionsbarometer – det har vi gjort siden 2021.

Sten i vandkanten

Har du indbetalt for meget på din ratepension?

Læs mere
Kvinder der samler plastik i samarbejde med Plastic Waste Reduction

Investering i plastikbekæmpelse gavner pensionen

Det kommer pensionsopsparingen til gode, når Velliv investerer i obligationer, som har en positiv indvirkning på miljøet og samfundet. Vores seneste projekt er indgået i samarbejde med Verdensbanken. Her skal pengene fra salget af obligationerne bidrage med at udvide infrastrukturen i Ghana og Indonesien for at lette indsamlingen og genbrugen af plastikaffald.

Læs mere
Velliv får godkendt SBTi-klimamålsætninger, Gruppefoto, Samfundsansvar, Bæredygtig investering

Velliv får godkendt SBTi-klimamålsætninger

Velliv har fået godkendt vores SBTi-målsætninger om at bidrage til at nedbringe den globale opvarmning til maks. 1,5 grader i 2030 i overensstemmelse med Parisaftalen.

Læs mere
øje - ikon stregtegning

Nyheder fra Velliv

Læs de seneste nyheder og se regnskabsmeddelelser fra Velliv.
Nyheder
Pension graf - ikon stregtegning

Afkast

Find afkast, kontorenter og fondslister med oplysninger om fondene i LinkPension.
Afkast
sparegris pension stregtegning

Investering af din pension

Din pensionsinvestering bevæger sig. Måske er det tid til at tjekke hvordan dine penge er investeret?
Se investeringsguide

 

Pension og forsikring i Velliv

I Velliv arbejder vi for at give dig og vores 420.000 andre pension- og forsikringskunder mere ud af livet. Vi sørger for, at der er styr på din pension – på den langsigtede planlægning, paragrafferne, finansmarkeder og al den slags. Men vi ved også godt, at pension handler om meget mere end tørre tal, og derfor er individuel rådgivning en mærkesag for os.

Velliv er ejet af dig

Velliv er et 100% kundeejet pensionsselskab. Har du din pension hos os, er du automatisk medlem af Velliv Foreningen, som ejer Velliv. Overskuddet i Velliv går til Velliv Foreningen, der har som mål at størstedelen af overskuddet skal gå tilbage til dig som ejer – og resten til velgørende formål, der fremmer mental sundhed.

Gør en verden til forskel med din pension

I Velliv har vi også et medansvar for en bæredygtig udvikling af det samfund, vi er en del af. Det betyder, at vi skal kunne investere vores kunders pension ansvarligt, være en ansvarsbevidst arbejdsplads og stille krav om ansvarlighed hos vores leverandører og samarbejdspartnere for at bidrage til, at ikke blot vores nuværende kunder kan få mere ud af livet, når de går på pension, men også fremtidens generationer.

Vi er kåret til Årets kommercielle pensionsselskab af Finanswatch og EY i 2018, 2020, 2021, 2022 og 2023.