Velvej_fallback_file

Vi er der, når du har brug for os

Vi leverer attraktive pensionsløsninger til mere end 350.000 danskere. Det har afgørende betydning for din tryghed og dine muligheder - både i tiden på arbejdsmarkedet og i tiden efter.

Derfor vil du opleve, at vi er nysgerrige på, hvem du er, og hvordan du lever dit liv. På den måde kan vi sikre, at din pensionsordning passer til lige netop dig og dine behov.

Ren besked og klare anbefalinger

Som pensionsselskab er vi en del af mange kunders livshistorie – gennem arbejdslivet, i livskriser og gennem alderdommen. Det forpligter og stiller krav til vores finansielle performance og vores rådgivning i særdeleshed. Og det nødvendiggør, at vi giver ren besked. Ren besked om muligheder og kvalificerede anbefalinger. Og ren besked om tendenser og udvikling

Rådgivning er vores mærkesag, og vi stiller krav til vores rådgivere – til deres kompetencer, menneskekendskab og integritet. Hver dag taler vi med mennesker i alle mulige situationer: unge familier med småbørn, singler, sammenbragte familier og modne forældre med udeboende børn. Mennesker i begyndelsen af arbejdslivet, mennesker på vej ud af arbejdsmarkedet, mennesker i lykkelige livsfaser, mennesker i livskriser og ved skilleveje. Det handler om mennesker. Vi er eksplicitte i vores anbefalinger, men det er altid det enkelte menneskes situation, ønsker og behov, der er i fokus.