VækstPension Index leverer markedets højeste afkast

14-08-2019

VækstPension Index vælges af mange af Vellivs kunder – og det er der også god grund til. En ny analyse viser, at VækstPension Index med middel risiko og 15 år til pension leverer det bedste afkast på både kort og siden introduktionen i midten af 2012.

Pensionsselskabernes afkast for de første 11 måneder af 2019 ligger nu klar – og i en analyse bragt i Morgenavisen Jyllands-Posten, den 10. januar 2020, fremgår det klart, at VækstPension Index har givet branchens højeste afkast blandt alle pensionsselskaber.

Men det er ikke kun i 2019, at Vellivs indeksprodukt klarer sig rigtigt godt. Ser man på tilsvarende afkast siden VækstPension Index blev introduceret, så ligger det nemlig også i toppen.

Anders Stensbøl Christiansen, der er investeringsdirektør i Velliv og chefarkitekten bag VækstPension Index siger:

"Når vi kigger på de syv år, hvor VækstPension Index har været på markedet, har det klaret sig ualmindeligt godt. Det har lidt at gøre med den periode, vi har været inde i de sidste 10 år med optur på aktiemarkederne. Men produktet performer præcis, som vi har designet det til at gøre, så det er vi utroligt glade for."

God omtale i Jyllands-Posten af Vellivs indexprodukt
Under overskriften ”Billig indeksfond slår dyre pensionsprodukter” bringer Jyllands-Posten den 10. januar 2020 en artikel om pensionsselskabernes afkast for de første 11 måneder af 2019. Artiklen er baseret på kunder med middel risiko og 15 år til pension. Her fremgår det klart, at VækstPension Index har givet branchens højeste afkast i år blandt alle pensionsselskaber. Du kan læse artiklen i Jyllands-Posten, hvis du har abonnement, ellers kan du læse artiklen her på finans.dk.

Du kan også læse mere om VækstPension Index her.