VækstPension Index leverer markedets højeste afkast

14-08-2019

VækstPension Index vælges af mange af Vellivs kunder – og det er der også god grund til. En ny analyse viser, at VækstPension Index med middel risiko og 15 år til pension leverer det bedste afkast på både kort og femårs sigt.

Pensionsselskabernes afkast for første halvår 2019 ligger nu klar – og i en analyse udarbejdet af Investerings- & analysehuset Nikolaj Holdt Mikkelsen fremgår det klart, at VækstPension Index har givet branchens højeste afkast blandt alle pensionsselskaber i første halvår af 2019.

Men det er ikke kun på halvårets resultater, at Vellivs indeksprodukt klarer sig rigtigt godt. Ser man på tilsvarende afkast fra forskellige selskaber de seneste fem og syv år, er det nemlig også VækstPension Index, der ligger sig i toppen.

Anders Stensbøl Christiansen, der er investeringsdirektør i Velliv og chefarkitekten bag VækstPension Index siger:

"Når vi kigger på de syv år, hvor VækstPension Index har været på markedet, har det klaret sig ualmindeligt godt. Det har lidt at gøre med den periode, vi har været inde i de sidste 10 år med optur på aktiemarkederne. Men produktet performer præcis, som vi har designet det til at gøre, så det er vi utroligt glade for."

God omtale i Børsen af Vellivs indexprodukt
Under overskriften ”Billigt pensionsprodukt er forrest i årets afkastkamp” bringer Børsen den 10. juli 2019 en artikel om pensionsselskabernes afkast for første halvår 2019. Artiklen er baseret på samme analyse og fokuserer på kunder med middel risiko og 15 år til pension. Her fremgår det klart, at VækstPension Index har givet branchens højeste afkast i år blandt alle pensionsselskaber. Har du abonnement til Børsen, kan du læse hele artiklen her.

Berlingske bragte artikler om det gode afkast på VækstPension Index både den 13. juli og den 11. august 2019. 

Du kan også læse mere om VækstPension Index her.