Du kan i øjeblikket ikke logge ind i vores digitale selvbetjeningsløsninger. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden.

Grandhood og Velliv lancerer digital pensionsløsning

20-07-2020

Selvstændige, freelancere og mindre virksomheder hører til blandt de danskere, der typisk ikke får sparet op til pension. Det vil Grandhood og Velliv nu lave om på med en moderne firmapensionsløsning, der skal gøre det nemt og billigt for alle at få en pensionsopsparing og dermed en økonomisk tryg seniortilværelse.

Steen Michael Erichsen, Velliv, direktør, CEO, tre kilder til afkast

Steen Michael Erichsen, Adm. direktør

Der bliver tale om Danmarks første 100 pct. digitale løsning med lave omkostninger, stor fleksibilitet og valgfrihed. Kunderne får samtidig mulighed for at vælge deres egen risikoprofil og en bæredygtig investeringsprofil.

”Grandhoods løsninger retter sig ikke mindst mod selvstændige og andre mindre virksomheder, hvor mange i dag ikke sparer tilstrækkeligt op til pension, og derved ikke får sikret sig en tilstrækkelig indkomst under pensionering. Grandhoods og Vellivs samarbejde medvirker derfor til at løse en del af ”restgruppeudfordringen” i det danske pensionssystem,” siger bestyrelsesmedlem i Grandhood Jesper Rangvid.

”Denne samfundsgruppe har vist stor interesse for en moderne, fleksibel og digital pensionsrådgivning direkte i appen. Det er derfor med stor glæde, at vi som de første i Danmark kommer med et reelt værditilbud i form af en fleksibel og bæredygtig pensionsløsning til denne samfundsgruppe. Det er samfundssind, og det flugter med

udviklingen i fremtidens arbejdsmarked, som i stigende grad vil være præget af freelancere, selvstændige og mindre erhvervsdrivende,” siger medstifter i Grandhood Jon Lieberkind

”I Velliv ser vi gode muligheder i at arbejde sammen med Fintech virksomheder om fremtidens pensionsløsninger, der omfatter digitale løsninger på hele kunderejsen – også i onboarding fasen, hvor Grandhood kommer med noget helt nyt til markedet. Vi er Danmarks nyeste pensionsselskab men også med rødder 100 år tilbage i tiden. Vores samarbejde med Grandhood styrker endnu en gang vores distributionskanaler, og vi kommer ud til endnu flere danskere,” lyder det fra Velliv CEO Steen Michael Erichsen.

Alle har ret til en moderne pensionsopsparing til under 1% i ÅOP
Det har traditionelt været dyrt for selvstændige at spare op til pension. Det bliver nu ændret med Grandhood og Vellivs nye samarbejde, hvor hensigten er at sikre pension til alle danskere.

”En kombination af Vellivs attraktive investeringsplatform med lave omkostninger og markedsledende afkast samt Grandhoods innovative digitale platform gør det muligt at tilbyde helt nye og attraktive priser til de selvstændige. Vi offentliggør de endelige priser efter sommeren, men det står allerede nu klart, at vi i vores fælles løsning kommer til at tilbyde markedet en moderne og fleksibel pensionsopsparing til under 1 pct. i årlige omkostninger. De fremtidige kunder får mulighed for at spare op via enten VækstPension Index med markedets laveste omkostninger eller VækstPension Aftryk, der bakker op om FNs verdensmål” fortæller Steen Michael Erichsen.

Velliv køber sig ind i Grandhood som en del af samarbejdsaftalen.
Hos Grandhood er man glade for at byde Velliv velkommen ikke alene som samarbejdspartner men også som en del af ejerkredsen bag selskabet. Der bliver tale om et ligeværdigt partnerskab, hvor Velliv og Grandhood spiller på hinandens styrker.

”I Grandhood kan vi fokusere på den digitale kundeoplevelse, kommunikation og rådgivning, mens Velliv leverer opsparings- og forsikringsprodukter, kapitalforvaltning og infrastruktur,” fortæller Jon Lieberkind medstifter af Grandhood.

“Grandhoods vision er at give alle danskere adgang til en god pensionsopsparing, simpelthen fordi, det er det ordentlige at gøre. Vi har fået en partner med et fælles værdisæt, og kunne ikke være gladere på vegne af vores nuværende og fremtidige kunder,” tilføjer medstifter Mathias Bredkjær.”

Grandhood og Velliv forventer, at deres fælles pensionsløsning er tilgængelig for markedet i løbet af 4. kvartal i år.