Du kan i øjeblikket ikke logge ind i vores digitale selvbetjeningsløsninger. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden.

Velliv investerer i bæredygtigt kontordomicil i Nordhavnen

03-07-2020

Industriens Pension og Velliv investerer et større trecifret millionbeløb i et nyt domicil til advokatfirmaet Accura på over 13.000 m2 i Nordhavn i København.

Portrætbillede af Solveig Rannje

De afgørende underskrifter er sat, og Industriens Pension og Velliv er nu klar til at skyde gang i opførelsen af et nyt markant domicil til advokatfirmaet Accura i Nordhavn. Byggeriet er tegnet af Danielsen Architecture og får en markant facade udsmykket med karnapper og beklædt med hvide natursten.

Ligeligt fordelt ejerskab
Kontorhuset bliver opført på adressen Alexandriagade 8 omkring 50 meter fra den nye Orientkaj metrostation centralt i den nye bydel. Accura lejer sig ind i byggeriet på en lejekontrakt med 10 års uopsigelighed, og ejerskabet af domicilet bliver fordelt ligeligt mellem Industriens Pension og Velliv.

”Vi er glade for, at vi kan bidrage til fantastiske nye og bæredygtige rammer til Accuras medarbejdere. Investeringen passer perfekt ind i vores strategi for ejendomme. Unikke og enestående fysiske rammer til medarbejdere skaber trivsel og overskud på alle parametre. Og det er præcis kerneleverancen i Velliv. Samtidig giver investeringen et solidt langsigtet afkast til Vellivs kunder,” siger ejendomsdirektør i Velliv, Solveig Rannje.

Læs hele pressemeddelelsen her.