Om Facebook-gruppen Velliv i naturen

Her kan læse mere om baggrund og retningslinjer for vores Facebook-gruppe Velliv i naturen.

Gruppen er etableret af Velliv, der ejes af Velliv Foreningen som bl.a. årligt uddeler midler til at fremme den mentale sundhed i Danmark. Velliv arbejder bl.a. med sundhedsfremmende tiltag, og med denne gruppe vil vi gerne bidrage til, at flere kommer lidt væk fra skærmene og mere ud i naturen. Det er nemlig sundt både fysisk og mentalt.  

I gruppen vil vi dele indhold om Velliv og Velliv Foreningens aktiviteter, events, eventuelle relevante produkter, brands, 3parts produkter, konkurrencer og samarbejdspartnere og meget mere. Du kan læse vores regler for gruppen på facebook-siden Velliv i naturen under Grupperegler fra administratorerne. 

Vi vil gerne høre din mening og modtager gerne kommentarer fra dig. Vi svarer så godt vi kan på alle spørgsmål om alt det, der foregår i gruppen. Vi kan ikke svare på spørgsmål omkring din pensionsordning eller om Velliv Foreningens aktiviteter. Der kan du i stedet finde kontaktoplysninger på www.velliv.dk eller www.vellivforeningen.dk 

 

Personfølsomme oplysninger

Da gruppen er en offentlig side, bør personfølsomme oplysninger ikke deles her. Hvis du har et konkret spørgsmål om din pensionsordning eller Velliv Foreningens aktiviteter, skal du kontakte dem. Vi kan fjerne opslag, hvis vi vurderer, at der er følsomme oplysninger, som fx CPR-nr., tlf.nr. eller lignende. 

 

Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger på Vellivs hjemmeside på www.velliv.dk/persondata 

 

Vær opmærksom på: 

- Vi giver ikke rådgivning på denne side, og det betyder at oplysninger, indlæg og kommentarer samt øvrigt indhold i denne gruppe ikke er at betragte som rådgivning. Personlig rådgivning om blandt andet din pensionsordning skal ske via vores kundeservice eller din rådgiver i Velliv.  

 

- Vi har intet ansvar for oplysninger, indlæg og kommentarer mv. som er skrevet af andre, eller for indholdet af sites mv., som er linket til vores side.  

Du bør også gøre dig opmærksom på Facebooks eget tjenestevilkår og fælleskabsregler, som du kan finde her: 
https://www.facebook.com/legal/terms  
https://www.facebook.com/communitystandards 

Om virksomheden 
Velliv leverer attraktive pensionsløsninger til mere end 300.000 danskere. Det har afgørende betydning for din tryghed og dine muligheder både i tiden på arbejdsmarkedet og i tiden efter. 

Vellivs historie begyndte med etableringen af Pensions- og livrenteinstituttet (PLI), der blev stiftet i 1919. PLI blev senere en del af Tryg-koncernen. I 2000 blev selskabet en del af Nordea-koncernen og kom i 2006 til at hedde Nordea Liv & Pension. I 2018 blev købte Velliv Foreningen aktiemajoriteten i selskabet, der samme år skiftede navn til Velliv.