Velliv vinder for 3. gang pris for solide afkast og stærke resultater

04-06-2021

EY og Finanswatch har kåret Velliv som årets kommercielle pensionsselskab 2021. Det er andet år i træk, at Velliv vinder den prestigefyldte pris, og Velliv har nu vundet prisen tre gange indenfor de seneste fire år. Velliv vandt i år prisen på baggrund af selskabets solide afkast til kunderne, høj egenkapitalforrentning og konkurrencedygtighed i bred forstand. Samtidig har Velliv over en årrække oplevet en høj vækst.

Steen Michael Erichsen, Velliv, direktør, CEO, tre kilder til afkast, kontor

Værdiskabelsen tilhører kunderne

”Velliv er kåret til årets pensionsselskab i 2018, 2020 og 2021. Det er en kæmpe glæde for Velliv, at kunderne har overtaget deres eget pensionsselskab. Det betyder, at selskabets overskud og værdiskabelse fuldt ud tilhører kunderne. Med tre kilder til afkast baseret på konkurrencedygtige afkast, en attraktiv rente på DinKapital og kontant bonus fra Velliv Foreningen tjener vi kunderne bedst. Det er dette arbejde, som Velliv i dag hædres for. Og det gør mig stolt på kundernes og selskabets vegne,” udtaler adm. dir. Steen Michael Erichsen i forbindelse med kåringen.

Det netop offentliggjorte regnskab for 1. kvartal 2021 fra Velliv viser, at Velliv siden 1. kvartal 2018 - med Velliv Foreningen som ejer – har oplevet en markant vækst i indbetalingerne på ca. 60 pct. Selskabets værditilbud med tre kilder til afkast og fokus på personlig rådgivning har sammen med kundeejerskabet været væsentlige faktorer for udviklingen i Velliv. Velliv Foreningen har siden 2018 udbetalt mere end 1 mia. kr. i kontantbonus til Vellivs kunder.

Se hvad vi kan gøre for jer

Det forpligter at være kundeejet. Derfor ønsker vi at bidrage til, at vores kunder kan få mere ud af livet – både menneskeligt og økonomisk. Det gør vi blandt andet med personlig rådgivning og tre kilder til afkast.