Du kan i øjeblikket ikke logge ind i vores digitale selvbetjeningsløsninger. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden.

Livet er ikke en lige linje

Hos Velliv ved vi, at livet ikke følger en lige linje – der er sving, afstikkere og små uventede omveje. Derfor kan et godt råd på det rigtige tidspunkt være mere værd, end du tror – sådan er det også med pension. Vi investerer i personlig og proaktiv rådgivning, og vi tilpasser altid vores løsninger, så de passer til netop der, hvor du er i livet. Det giver mere ud af livet – både menneskeligt og økonomisk.

Ægtepar til rådgivningsmøde med deres pensionsrådgiver

Personlig og proaktiv rådgivning

Over 1 mio. danskere oplever hvert år livsændringer, som kan have betydning for deres pensionsordning, og 74% ønsker en klar og proaktiv anbefaling fra deres pensionsselskab. Derfor rækker vi ud med klare personlige anbefalinger, når det er relevant og altid med afsæt i det enkelte menneske, uanset om rådgivningen er fysisk, online eller digital. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer – og skriv dig op til nyhedsbrevet og få mere information løbende.

Læs mere om
personlig og proaktiv rådgivning

Vellivs tre kilder til afkast

Ikke bare én - men tre kilder til afkast

Det forpligter at være kundeejet. Derfor ønsker vi at bidrage til, at vores kunder kan få mere ud af livet – også økonomisk. Det gør vi blandt andet med vores innovative afkastmotor, der giver afkast tilbage på tre måder – nemlig gennem markedsafkast, DinKapital og en forventelig årlig bonus fra Velliv Foreningen. Vi har de sidste 10 år haft rigtig flotte markedsafkast – det kan du læse mere om her. DinKapital giver vores kunder en fast rente - se renten på DinKapital her. Og så har Velliv Foreningen samlet set over de sidste 4 år udbetalt over en mia. kr. i kontant bonus til medejerne.

Prøv vores bonusberegner

Indtast dine egne eller din virksomheds data og få indtryk af udviklingen af din bonus.

Beregn din bonus

Test om du eller medarbejderne hos jer sparer nok op

Vi giver dig en temperaturmåling på din opsparing og bonus og din virksomheds behov for rådgivning. Som opsparer kan du se hvordan du statistisk set sparer op i forhold til andre på din alder og inden for samme branche, og er du nysgerrig på hvordan din virksomheds medarbejdere placerer sig, får du hurtigt et overblik over opsparing og forsikringsdækning for din branche og virksomhedsstørrelse, iflg. statistikken.

Vælg ud fra, om du er med til at tage beslutninger om pensionsordninger i din virksomhed, eller om du er opsparer, for at gå til beregneren.

Video, reklame Velliv
Afspil video

Hvem er Velliv

Velliv er et af Danmarks største kundeejede pensionsselskaber med mere end 420.000 medejere. Vi arbejder for at tjene én ejer, nemlig alle vores kunder, som automatisk er medlem af Velliv Foreningen. Det er nemlig dem, der ejer Velliv. For os er det vigtigt at skabe vækst for vores kunder, så de får mest muligt opsparing, men vi ved også, at pension handler om mere end bare penge. En pensionsordning skal nemlig skabe tryghed både nu, mens du arbejder, og den dag, du går på pension. Derfor er personlig rådgivning en mærkesag for os. Vi interesserer os for, hvem du er, og hvordan du gerne vil leve dit liv. Uanset hvad livet bringer, giver vi dig proaktiv rådgivning og enkle men gode råd, der passer til dine behov nu og her og dine planer for fremtiden. Og så er vi i 2018, 2020 og 2021 kåret som årets kommercielle pensionsselskab af EY og FinansWatch.

En glad familie ude på skovtur med deres hund

Vi er ejet af kunderne

Velliv Foreningen ejer Velliv. Som kunde er du automatisk medlem i foreningen og dermed ejer. Hvert år udbetaler foreningen forventeligt 80% af overskuddet tilbage i en kontant bonus til alle medlemmer, og de resterende 20% af overskuddet bruger foreningen hvert år på at støtte almennyttelige projekter, der fremmer danskernes mentale sundhed.
Du kan stille op til repræsentantskabet og dermed få direkte indflydelse på dit pensionsselskab. læs mere om Velliv Foreningen her.

 

Ønsker du at vide mere om, hvad Velliv kan gøre for dig og din virksomhed?

Hør, hvad vi kan tilbyde

Er du ikke kunde i dag, fortæller vi meget gerne mere om fordelene for din virksomhed på et uforpligtende møde. Ring til Thomas eller Lars og hør mere om Velliv, eller brug kontaktformularen, så kontakter vi dig.
Bliv kontaktet
Regionsdirektør Salg Erhvervs Thomas Dunn

Thomas Duun

Regionsdirektør vest
Tlf.: 28 10 37 46
Mail: thomas.duun@velliv.dk
Lars Bjaaland

Lars Bjaaland

Regionsdirektør øst
Tlf.: 89 35 28 72
Mail: lars.bjaaland@velliv.dk