Modtag vores nyhedsbrev

Din virksomhed er helt unik, og det samme gælder dine medarbejdere. Få information om, hvordan vi tilpasser pensionsordninger til netop jer, og om vores rådgivning, som er en vigtig del af at holde pensionsordningen opdateret i takt med, at livet ændrer sig. Derudover får du Vellivs indsigt i investering og udviklingen på de finansielle markeder, optimering af opsparing, HR-guides og råd om trivsel på arbejdspladsen. Du hører fra os ca. 8-10 gange om året.

Vi bruger CVR-nummer til at målrette brancherelaterede nyheder. Derfor er det vigtigt, at du skriver det korrekte CVR-nummer på virksomheden, hvor du arbejder.

Er jeres medarbejdere korrekt dækket?

Ved at tilmelde dig Vellivs nyhedsbrev, får du adgang til en online beregner, hvor du kan tage pulsen på jeres pension, og se hvor meget dine medarbejdere kan forvente at modtage i bonus gennem livet. Få desuden et statistisk overblik over, hvordan medarbejdere i jeres branche typisk er dækket på opsparing og forsikring.

 

Vilkår for tilmelding til nyhedsbrev 

Jeg accepterer, at Velliv, Pension & Livsforsikring A/S (”Velliv”) må sende mig nyhedsbreve på e-mail med kommunikation og markedsføring af produkter indenfor pension, opsparing, formuepleje, investering, ydelser og forsikringer, samt evt. sponsorater, arrangementer og konkurrencer, som enten udbydes af Velliv eller Vellivs samarbejdspartnere.

Blandt samarbejdspartnerne er Vellivs ejer Velliv Foreningen, DIF, DGI og Tryg. I nyhedsbreve kan vi omtale samarbejdspartnere, men data på modtagere af nyhedsbreve vil aldrig blive videregivet til dem, og al kontakt vil ske direkte fra Velliv.

Velliv må kontakte mig på mail og spørge, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. samarbejdspartnere, produkter, ydelser og andet indhold. Her kan du læse, hvordan dine oplysninger behandles, og du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af mailen.