Du kan i øjeblikket opleve lange svartider i vores digitale selvbetjeningsløsninger. Vi beklager ulejligheden.

 

Du har nu to valgmuligheder

Vi vil gerne målrette ekspertviden og råd, så de giver mest mulig værdi for dig. Derfor beder vi dig angive, om du allerede er kunde hos Velliv.

 

Til dig der ikke er kunde hos Velliv

Vi sender dig løbende nyhedsbreve.

 

Vilkår for tilmelding til nyhedsbrev 

Jeg accepterer, at Velliv, Pension & Livsforsikring A/S (”Velliv”) må sende mig nyhedsbreve på e-mail med kommunikation og markedsføring af produkter indenfor pension, opsparing, formuepleje, investering, ydelser og forsikringer, samt evt. sponsorater, arrangementer og konkurrencer, som enten udbydes af Velliv eller Vellivs samarbejdspartnere.

Blandt samarbejdspartnerne er Vellivs ejer Velliv Foreningen, DIF, DGI og Tryg. I nyhedsbreve kan vi omtale samarbejdspartnere, men data på modtagere af nyhedsbreve vil aldrig blive videregivet til dem, og al kontakt vil ske direkte fra Velliv.

Velliv må kontakte mig på mail og spørge, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke mht. samarbejdspartnere, produkter, ydelser og andet indhold. Her kan du læse, hvordan dine oplysninger behandles, og du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” i bunden af mailen.