Du kan i øjeblikket ikke logge ind i vores digitale selvbetjeningsløsninger. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden.

Ja, hvad nu hvis...

der fandtes et pensionsselskab, som gjorde tingene anderledes? Velliv er et uafhængigt og 100% kundeejet pensionsselskab, der tænker kunderne først i alt, hvad vi gør. Og fordi vi er kundeejet, skal vi ikke tjene andres interesser, men kan i stedet fokusere på, at kunderne får mest muligt ud af deres pension. Eller sagt på en anden måde:

Pension som pension bør være

 

Kundeejerskab

Hos Velliv tilbyder vi kunderne innovative løsninger, medlemsindflydelse og særligt fokus på personlig rådgivning. Det betyder bl.a., at vi ligger nr. 1 blandt kommercielle pensionsselskaber, når det kommer til kundetilfredshed og loyalitet målt af Aalunds Firmapensionsbarometer 2023.

Læs mere om kundeejerskab

Er din eller dine medarbejderes pension, hvor den bør være i dag?

Med vores pensionsberegner kan du og dine medarbejdere nemt og hurtigt sammenligne pensionsopsparingen med, hvad andre på din egen alder eller andre inden for samme branche har sparet op indtil i dag. På den måde kan du hurtigt se dit behov for rådgivning baseret på, om din pension er, hvor den bør være i dag.

 

Er du ikke kunde i dag?

Er du ikke kunde i dag, fortæller vi meget gerne mere om fordelene for din virksomhed på et uforpligtende møde. Ring til Thomas eller Lars og hør mere om Velliv, eller brug kontaktformularen, så kontakter vi dig.
Bliv kontaktet
Regionsdirektør Salg Erhvervs Thomas Dunn

Thomas Duun

Regionsdirektør vest
Tlf.: 28 10 37 46
Mail: thomas.duun@velliv.dk
Lars Bjaaland

Lars Bjaaland

Regionsdirektør øst
Tlf.: 89 35 28 72
Mail: lars.bjaaland@velliv.dk

Personlig rådgivning

Som kunde hos Velliv taler du altid med dygtige og specialiserede rådgivere, der er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Vi tager altid udgangspunkt i din situation, og giver dig løbende klare anbefalinger, når vi kan se, at din pension med fordel kan justeres.

Uafhængige

Velliv er et pensionsselskab, hvor det handler mere om pension end selskab. Fordi vi er kundeejet, er vi 100% uafhængige og tjener derfor ikke andres interesser, men kan i stedet fokusere på at sætte kunderne først i alt, hvad vi gør.

Ansvarlighed

Hos Velliv tager vi ansvar for den verden, vi er en del af. Og vi gør det sammen med kunderne. Vi tror på, at vi kan bidrage til en mere bæredygtig verden, der hviler på internationale principper for samfundsansvar.

Hvad nu hvis årets pensionsselskab også var dit pensionsselskab

EY og Finanswatch har kåret Velliv som årets kommercielle pensionsselskab 2022. Det er tredje år i træk, at Velliv vinder den prestigefyldte pris, og Velliv har nu vundet prisen fire gange indenfor de seneste fem år. Men også når det kommer til tilfredshed, image og loyalitet, ligger Velliv på en flot førsteplads i Aalunds firmapensionsbarometer 2022.

 

Tre kilder til afkast

Hos Velliv tilbyder vi ikke bare én, men hele tre forskellige kilder til afkast. Udover ekspertforvaltning af din pensionsopsparing får du også en stabil rente fra DinKapital og en forventelig kontant medlemsbonus udbetalt hvert år fra Velliv Foreningen, der ejer Velliv.
Læs mere om tre kilder til afkast
sparegris pension stregtegning

VækstPension Index

Med VækstPension Index har du mulighed for at investere bredt i et udvalg af de mest udbredte indeks i verden. Og fordi investeringerne følger udvalgte indeks, kan du spare tusindvis af kroner i omkostninger. Selvfølgelig uden, at du skal gå på kompromis med muligheden for det langsigtede gode afkast.
Læs mere om VækstPension Index

VækstPension Aftryk

Med VækstPension Aftryk tilbyder vi et pensionsprodukt, der har særligt fokus på både det miljø- og samfundsmæssige aftryk.
Læs mere om VækstPension Aftryk