Hvad nu hvis dit pensionsselskab var ejet af kunderne?

Og ikke alle mulige andre.

Ja, hvad nu, hvis der fandtes et pensionsselskab, som gjorde tingene anderledes? Velliv er et uafhængigt og 100% kundeejet pensionsselskab, der tænker kunderne først i alt, hvad vi gør. Og fordi vi er ejet af vores kunder, tjener vi ikke andres interesser, men fokuserer i stedet på, at kunderne får mest muligt ud af deres pension. Det betyder bl.a., at vi tilbyder et pensionsprodukt med nogle af markedets laveste omkostninger, og at vi, som de eneste, udbetaler en forventelig årlig kontant bonus til vores kunder gennem Velliv Foreningen, der ejer Velliv. Eller sagt på en anden måde:

Pension som pension bør være

 

Velliv ikon - taleboble

Personlig rådgivning

Over 1 mio. danskere oplever hvert år livsændringer, som kan have betydning for deres pension, og 74% ønsker proaktive anbefalinger om pension. Vi giver klare personlige anbefalinger, med afsæt i det enkelte menneske, når det er relevant.
Læs mere om personlig rådgivning

Tre kilder til afkast

Det forpligter at være kundeejet. Derfor ønsker vi at bidrage til, at vores kunder kan få mere ud af livet – også økonomisk. Velliv giver afkast tilbage på tre måder – nemlig gennem markedsafkast, DinKapital og en forventelig årlig bonus fra Velliv Foreningen.
Læs mere om tre kilder til afkast
sparegris pension stregtegning

VækstPension Index

VækstPension Index er Vellivs passivt investerede livscyklusprodukt, der placeres i en række brede markedsindeks. Det er kun Velliv der udbyder dette i den kommercielle pensionsbranche. Med VækstPension Index får du en pension med et af markedets absolutte laveste omkostninger.
Læs mere om VækstPension Index

Vi er ejet af kunderne

Velliv Foreningen ejer Velliv. Som kunde er du automatisk medlem i foreningen og dermed ejer. Hvert år udbetaler foreningen forventeligt 80% af overskuddet tilbage i en kontant bonus til alle medlemmer, og de resterende 20% af overskuddet bruger foreningen hvert år på at støtte almennyttelige projekter, der fremmer danskernes mentale sundhed.
Du kan stille op til repræsentantskabet og dermed få direkte indflydelse på dit pensionsselskab.

Læs mere om Velliv Foreningen her.

Tænk hvis årets pensionsselskab også var dit pensionsselskab

EY og Finanswatch har kåret Velliv som årets kommercielle pensionsselskab 2022. Det er tredje år i træk, at Velliv vinder den prestigefyldte pris, og Velliv har nu vundet prisen fire gange indenfor de seneste fem år.

Læs mere
Carsten Andersen - Velliv Pension og Livsforsikring

Carsten Andersen

Salgsdirektør vest for Storebælt
89 35 21 19

Søren Husted

Salgsdirektør øst for Storebælt
89 35 21 27

Hør, hvad vi kan tilbyde

Er du ikke kunde i dag, fortæller vi meget gerne mere om fordelene for din virksomhed på et uforpligtende møde. Ring til enten Søren eller Carsten og hør mere om Velliv, eller du kan udfylde kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig.
Bliv kontaktet