Mere ud af livet – menneskeligt og økonomisk

I Velliv vil vi gerne give alle vores godt 420.000 kunder mere ud af livet. Det betyder, at vi gerne vil sikre, at de med deres pensionsløsninger hos os føler sig både menneskeligt og økonomisk trygge i deres tid på arbejdsmarkedet, hvis de bliver syge eller kommer til skade såvel som i deres tid som pensionist.

Velkommen i Velliv – vi glæder os til at give dig mere ud af livet.

I Velliv vil vi gerne give alle vores godt 420.000 kunder mere ud af livet. Vi løsner op, når livet slår knuder - og vi er der, når verdenen åbner sig på ny. For pension kan være svær at overskue. Det kræver langsigtet planlægning, styr på paragraffer, finansmarkeder og al den slags. Og det har vi. Men vi ved også godt, at pension handler om meget mere end tørre tal – og at kunderne slet ikke går lige så meget op i den, som vi gør. Derfor er vi optimister, der hjælper med at se muligheder. Vi gør tingene ordentligt. Og vi drager altid omsorg for vores kunder, så de slipper bekymringerne. Vi hylder nemlig de løsninger, der både giver ro i maven, og næring til at drømme.  

Derfor er personlig og individuel rådgivning også er en mærkesag for os. Som kunde i Velliv vil du derfor opleve, at vi gerne vil vide, hvem du er, og hvordan du lever dit liv. Vi lytter og interesserer os oprigtigt, fordi vi gerne vil sikre, at din pensionsordning passer til lige netop dig, dine behov og dine drømme for fremtiden. Derfor kan du også forvente at få ærlig og ren besked for os. 

Vores værdier gør også, at vi stiller høje forventninger til os selv. Vi stiller høje krav til vores finansielle performance, vores afkast og vores pensionsrådgivningOg helt generelt gør vi vores bedste for at være innovative og altid søgnye løsninger. Vi tager også altid ansvar og holder, hvad vi lover. Alt i alt, stiller vi altså store krav til os og vores medarbejdere. 

Alt det har også været medvirkende til, at vi i både 2018, 2020 og 2021 er kåret til Årets kommercielle pensionsselskab af Finanswatch og EY.

Vi er et 100% kundeejet, og som kunde i Velliv er du automatisk også ejer af Velliv gennem Velliv Foreningen. Det betyder, at størstedelen af overskuddet i Velliv kan gå til dig som kunde – resten går til støtte af velgørende formål, der fremmer mental sundhed 

 

Vores værdier

Omsorg

Vi tager os af dig

Optimisme

Vi ser løsninger

Ordentlighed

Vi tager ansvar
Tre pensionsrådgivere har en samtale over en kop kaffe på en altan i København

Vil du gerne være en del af os?

Vi har en vision om at skabe værdi for kunderne og at være der, når kunderne har brug for os – både digitalt og personligt. I årene frem arbejder vi derfor først og fremmest med kunderelationer, digitalisering og simplificering. Vores medarbejdere er selve fundamentet for alt det, vi gør, kan og vil.

Får du job i Velliv, bliver du en del af en arbejdsplads med imødekommende kolleger og sociale arrangementer. Vi er en sund arbejdsplads med fokus på oplysning, løbende sundhedsaktiviteter, og ikke mindst et godt arbejdsmiljø. I 2016 fik vi en grøn smiley for vores fysiske og psykiske arbejdsmiljø.

Se vores åbne stillinger her