Livet er ikke en lige linje

Har du brug for støtte til at tackle en svær situation eller behov for råd og vejledning om sundhed og trivsel, sidder vi klar ved telefonerne.

Blomster, skovbund, sommer, sol, natur

Årsopgørelse 2023

Når du tjekker din årsopgørelse for 2023, så husk at se efter, om du er kommet til at betale for meget ind på din ratepension – det sker typisk, hvis du har skiftet job i 2023 og i den forbindelse har fået en ny pensionsordning. Er det tilfældet, kan vi hjælpe dig med at flytte det overskydende beløb på ratepensionen til en livsvarig livrente, så du undgår en kedelig ekstraskat.

Ring til os på 70 33 99 99 eller få svar på dine spørgsmål om skat og pension her.

Læs mere

Investering i plastikbekæmpelse gavner pensionen

Det kommer pensionsopsparingen til gode, når Velliv investerer i obligationer, som har en positiv indvirkning på miljøet og samfundet. Vores seneste projekt er indgået i samarbejde med Verdensbanken. Her skal pengene fra salget af obligationerne bidrage med at udvide infrastrukturen i Ghana og Indonesien for at lette indsamlingen og genbrugen af plastikaffald.

Læs mere

Vellivs årsregnskab for 2023: Solidt resultat og fortsat høje indbetalinger

Årsregnskabet viser et historisk højt resultat, fortsat høje indbetalinger og en stærk slutspurt på investeringssiden, der resulterede i afkast i toppen af markedet til kunder med VækstPension Aftryk og VækstPension Index.

Læs mere

Velliv får godkendt SBTi-klimamålsætninger

Velliv har fået godkendt vores SBTi-målsætninger om at bidrage til at nedbringe den globale opvarmning til maks. 1,5 grader i 2030 i overensstemmelse med Parisaftalen.

Læs mere
Morten Møller ved kåringen af Velliv til Årets kommercielle pensionsselskab 2023

Finanswatch og EY kårer Velliv som årets pensionsselskab

Velliv er igen i 2023 kåret som årets pensionsselskab af Finanswatch og EY. Læs mere om begrundelsen for at for i alt femte gang opnår titlen som årets pensionsselskab

Læs mere
øje - ikon stregtegning

Nyheder fra Velliv

Læs de seneste nyheder og se regnskabsmeddelelser fra Velliv.
Nyheder
Pension graf - ikon stregtegning

Afkast

Find afkast, kontorenter og fondslister med oplysninger om fondene i LinkPension.
Afkast
sparegris pension stregtegning

Investering af din pension

Din pensionsinvestering bevæger sig. Måske er det tid til at tjekke hvordan dine penge er investeret?
Se investeringsguide

 

Pension og forsikring i Velliv

I Velliv arbejder vi for at give dig og vores 420.000 andre pension- og forsikringskunder mere ud af livet. Vi sørger for, at der er styr på din pension – på den langsigtede planlægning, paragrafferne, finansmarkeder og al den slags. Men vi ved også godt, at pension handler om meget mere end tørre tal, og derfor er individuel rådgivning en mærkesag for os.

Velliv er ejet af dig

Velliv er et 100% kundeejet pensionsselskab. Har du din pension hos os, er du automatisk medlem af Velliv Foreningen, som ejer Velliv. Overskuddet i Velliv går til Velliv Foreningen, der har som mål at størstedelen af overskuddet skal gå tilbage til dig som ejer – og resten til velgørende formål, der fremmer mental sundhed.

Gør en verden til forskel med din pension

I Velliv har vi også et medansvar for en bæredygtig udvikling af det samfund, vi er en del af. Det betyder, at vi skal kunne investere vores kunders pension ansvarligt, være en ansvarsbevidst arbejdsplads og stille krav om ansvarlighed hos vores leverandører og samarbejdspartnere for at bidrage til, at ikke blot vores nuværende kunder kan få mere ud af livet, når de går på pension, men også fremtidens generationer.

Vi er kåret til Årets kommercielle pensionsselskab af Finanswatch og EY i 2018, 2020, 2021, 2022 og 2023.