Sammen om små og store sejre

Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Velliv har indgået et længerevarende partnerskab med ønsket om at støtte vores atleter, trænere og ildsjæle og samtidig inspirere os alle til større trivsel og mental sundhed gennem et aktivt liv - så endnu flere får mere ud af livet. Sammen vil vi hylde både de små hverdagsinitiativer, de større indsatser og de internationale præstationer.

Logo for et samarbejde mellem Velliv og DIF "Samemn om små og store sejre"
Afspil video

Vi kan bruge hinanden

Et aktivt liv både kræver og giver mentalt overskud. Mental sundhed er et af vores store fokusområder, og vi ser frem til at hjælpe med indsatsen hos både atleterne og alle danskerne. Her kan du se en kort film om, hvordan vi ser vejen derhen.

Plakat af Anne-Marie Rindom og Ole Hesselbjerg som ambassadører for DIF og Velliv

Atleterne

Med partnerskabet støtter Velliv bl.a. topatleter som Anne-Marie Rindom og Ole Hesselbjerg. Anne-Marie Rindom er olympisk sejler, og hun har både vundet VM- og EM-guld samt OL-bronze i sin karriere. Ole Hesselbjerg er olympisk løber i 3.000 meter forhindringsløb. De kender begge alt til at skulle have styr på både det mentale og fysiske helbred for at kunne udleve deres drømme – og fx kunne kvalificere sig og præstere til OL. De kommende år kommer vi til at lære af både Anne-Marie og Ole og andre dygtige atleter, og vi håber generelt at kunne inspirere hinanden og dele ud af erfaringer og tips til det aktive liv i balance.

Logo Velliv og DIF-samarbejde (grøn) "Sammen om små og støre sejre"

Vi kan hjælpe hinanden

Fysisk sundhed er en veldokumenteret vej til at opnå trivsel og livsglæde. Når vi bevæger os og får sved på panden, stiger humøret, og vi lader de mentale batterier op. Det har aldrig været vigtigere end i dag, hvor stress og andre psykiske sygdomme gør et stigende antal danskere syge. En national undersøgelse viser, at 71 % af de danskere, der ikke får bevæget sig nok, ønsker at leve et mere aktivt liv (kilde: Danskernes Sundhedsprofil 2017, udføres næste gang 2021).

Et trygt liv i trivsel via bl.a. fysisk og mental sundhed er vigtigt for Velliv for at sikre, at vores kunder får mest ud af livet. Danmarks Idrætsforbund (DIF) har de seneste år taget en række initiativer med henblik på at motivere flere danskere til at få mere bevægelse ind i hverdagen. Velliv og DIF håber sammen at kunne gøre en endnu større forskel for flere. Du kan læse mere om DIF her.